Conara Fastighetsutveckling

Vår specialitet är att utveckla

  • Livsstilsboenden utan åldersspärr
  • Seniorboenden 55+
  • Trygghetsbostäder 65+

Vi har en helhetssyn på människan där vår vision är att skapa friskhet, meningsfullhet och längre liv för de som bor hos oss. Genom detta bygger vi social hållbarhet med trygghet, glädje och nya vänner.

Att flytta in i våra seniorbostäder är inte bara att få tillgång en fin och välplanerad lägenhet. Genom den klubb man blir medlem i, så skapas gemensamma förutsättningar för ett gott liv baserat på friskvård, hälsa, träning, god och näringsriktig mat samt social gemenskap.

Conara Fastighetsutveckling är delägare i  Concept Living Advisory (CLA) som levererar service, bemanning och alla tjänster i våra anläggningar.

Vår samarbetspartner och delägare Mälarsjö Fastigheter utvecklar bestående och hållbara fastigheter inom Mälardalsregionen. Läs mera här.

Vi är Conara Fastighetsutveckling

 

Thomas Dansk

Thomas har arbetat i många år med fastighetsfinansiering och placering av pensionskapital på fastighetsmarknaden. De senaste 13 åren har han varit verksam inom Alecta. Thomas är också VD för Mälarsjö Fastigheter.

 

Sören Runsteen, VD

Sören är en hängiven entreprenör med bakgrund från byggproduktion, fastighetsförvaltning, projektutveckling och företagsledning. Han startade 2008 Conara AB och har varit dess VD sedan dess. Han har arbetat med konceptutveckling av bostäder för seniorer, bl.a. som VD för Bovieran.

 

Petter Ahlström

Petter har en bakgrund som fastighetsanalytiker hos flera av de stora internationella analysföretagen. Han är forskare och har disputerat med fokus på boende och leverans av service och trygghetstjänster till seniorer. Han är nu verksam som universitetslektor på avdelningen för samhällsbyggnad och samhällsutveckling vid Högskolan Väst. Han är VD för CLA.

Lars Edwall

Lars är verksam som byggkonsult och jobbar i tidiga skeden såväl som i produktionsfasen. Hans specialitet är stora komplicerade projekt och byggherrestyrda entreprenader. Lars har arbetat som konsult i flera av de nordiska länderna, men bl.a. Örestad i Köpenhamn, Byporten och Tjuvholmen i Oslo och AstraZeneca i Sverige.