Disekulla, Kungälv

I Diseröd erbjuder vi 52 omsorgsfullt planerade lägenheter nära naturen men på bekvämt avstånd från storstadens hela serviceutbud. Området byggs på mark med historia från gården Disekulla vilket vi naturligtvis gärna även kallar vårt projekt. Just nu pågår försäljningen för fullt via fastighetsbyrån i Kungälv.

Med omsorg om miljön och det goda livet

Visionen är att skapa ett levande centrum med centrumhus som rymmer dagligvarubutik med mycket närproducerat, ett nytt bibliotek och restaurang. Ny förskola, utbyggnad av grundskola och allaktivitetshus med idrottshall är också planerat i en miljö med varierad bebyggelse som värnar om att få en spännande och tilltalande utemiljö för såväl gammal som ung.

Livet i Disekulla kommer att präglas av närhet till bekvämligheter och staden, tryggheten på landet där alla känner alla och den vackra miljön. Inom cykelavstånd når du badplats i Romesjön, Lysegårdens vackra golfbana som även har restaurang och både motionsspår och Romevi idrottsplats. Här finns flera bra fiskevatten och rik flora och fauna. Hästgårdar som erbjuder lektioner, gårdsbutiker och loppisar. Svamp och bär behöver du inte leta länge efter och sju sorters blommor till midsommar finns på ängen en promenad bort. Här håller himlen och hagarna skönt i taktpinnen.

Beläget endast sju kilometer nordost om Kungälv gör att du med bil enkelt tar dig dit på ca tio minuter och till Göteborg på ca 35 minuter. Vill du ta cykeln finns det cykelbana in till centrala Kungälv och du är där på ca 20 minuter. Det finns väl utbyggda kommunikationer till Göteborg med buss ifrån Kungälv och med att Diseröd utvecklas kommer även busslinjer härifrån att öka.

För mer information, se www.disekulla.se .

Vill du ha uppdaterad  information om försäljningsläget och hur du kan köpa en av lägenheterna så kontakta gärna någon av våra mäklare Carolina Zanders eller Andreas Ordasi.

Carolina Zanders , 0303-645 52 carolina.zanders@fastighetsbyran.se

Andreas Ordasi, 0303-645 54, 0704-64 54 10  andreas.ordasi@fastighetsbyran.se

Färdigheter

Upplagt på

25 november, 2017