Residens Simrishamn

Conara Fastighetsutveckling tillsammans med Bolivo Bostad är med och utvecklar området Skansen i Simrishamn till en ny levande stadsdel med många olika verksamheter och innehåll. Området får en blandad bebyggelse som riktar sig till flera olika målgrupper och med stor variation. Radhus med äganderätt, bostadsrätter, hyresrätter och offentliga lokaler.

Residens Simrishamn är ett livsstilboende där trygghet, glädje och gemenskap står i fokus. Förutom välplanerade lägenheter med hög kvalitet så har Residens Simrishamn flera sällskapsutrymmen för aktivitet och gemenskap. Lobby, bibliotek, klubbrum, aktivitetsyta, gemensamt kök, co-working, grillplats, trädgårdsterass, gästlägenhet och möjlighet till service i form av hushållsnära tjänster. Ett perfekt projekt för dig som fyllt 55.

Läs mer hos vår mäklare Våningen och villan här.

Vi bidrar med Residens Simrishamn där målgruppen är de som kanske tröttnat på att underhålla sitt egna hus, vill ha ett bekvämare liv och som önskar ett boende som är anpassat för ett långt liv. I bottenvåningen på huset så har vi olika typer av aktiviteter som de boende får tillgång till genom den klubb som man blir medlem i. Vår operatör Concept Living Advisory (CLA) ansvarar för aktiviteter inom friskvård, träning, hälsa och gemenskap.

Liljewall arkitekter ligger bakom design och utformning av Residens Simrishamn.

Fin utsikt från lägenheterna, stora härliga fönster, genomtänkt planlösning, parkettgolv, tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, helkaklade badrum och välplanerade kök är några av de kvaliteter som projektet erbjuder.

 

 

 

 

 

 

 

Färdigheter

Upplagt på

26 januari, 2022