Residens Emeritus

Livsstilsboende

Residens Emeritus är vårt koncept för vivsstilsboende i attraktiva lägen där vi gärna etablerar oss med närhet till service, kultur, shopping och kommunikationer. Residens Emeritus är ett helhetskoncept för aktiva och engagerade seniorer som har höga krav på bekvämt boende och som önskar boende med mervärden.Alla lägenheter utformas med höga krav på tillgänglighet och i samverkan med specialister inom tillgänglighetsfrågor och seniorboenden.

Service

I våra anläggningar kan vi erbjuda service med olika typer av tjänster för välbefinnande, spa, friskvård och hälsa.  Spa-avdelningen har pool och flera olika typer av bastu samt kalla och varma bad. I relaxavdelningen kan du koppla av efter badet och vill du ha en riktigt välgörande massage så kan du beställa det av anläggningens spaterapeuter. I huset finns också ett välutrustat gym där man kan träna själv eller boka in sig på ett gemensamt pass. Restaurangen fungerar såväl som en mindre lunchrestaurang med det lilla extra, såväl som en middags restaurang för dig som önskar detta. Här kan du hyra din egen kock, fira högtider eller vara med i vinprovningsklubben. Vill du köpa med dig något gott så finns Deli avdelningen med läckert utbud för alla smaker.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster kan beställas i husets reception erbjudandet anpassas efter varje individs unika behov. Städning, hänga upp gardiner, utföra enklare tjänster eller kanske teknik och IT stöd.I entrén finns anläggningens lounge. Här träffar man sina vänner och kan slå sig ner i en skön soffa med en bok eller en varför inte en kopp kaffe.

Gemenskap för alla

I aktivitetsklubben, vintage club, är alla boende medlemmar. Här ordnar en värdinna eller värd tillsammans med medlemmarna olika typer av aktiviteter, föreläsningar, kulturevenemang, bouletävlingar eller kanske en bokcirkel. Allt efter vilket intresse som finns i gemenskapen.Bor man inte huset kan man ändå vara med i vintage club och ta del av anläggningens utbud. Det gör att Residens Emeritus allmänna ytor blir en öppen anläggning för alla. Bor man inte i huset kan man alltså ändå ta del av gemenskapen och aktiviteterna.

 

Färdigheter

Upplagt på

15 oktober, 2017